Om Cloudnet

Cloudnet började som ett sidoprojekt när grundarna av Cloudnet, Anders och Magnus, hostade egna och vänners webbplatser i början av 2000-talet. Företaget grundades officiellt 2010 och har sedan dess vuxit till att bli Sveriges största managed hosting-företag som enbart jobbar med Linux.

Redan från starten har Cloudnets mål varit att leverera en tjänst som gör livet enklare för utvecklare. Cloudnet Managed Hosting är flexibel och stödjer avancerade funktioner, men passar även mindre erfarna utvecklare eftersom vi har världens snällaste support.

Våren 2022 förvärvades Cloudnet av Miss Group, vilket öppnat möjligheten att stärka Cloudnets erbjudande vad gäller både kundservice och vilka typer av produkter Cloudnet kan leverera.

Vi som jobbar på Cloudnet älskar teknik, men vi gillar också att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi tycker det är kul när du hör av dig och ber om råd, och ännu trevligare om du kommer och hälsar på oss på kontoret i Sundbyberg.

Vår kunskap är din trygghet

Alla våra tekniker har lång erfarenhet av Linux och systemadministration. Med den erfarenheten kan vi snabbt hitta de bästa lösningarna för just dina behov!

Upplev vår service

Vi är glada när du är glad. Cloudnet samarbetar mer än gärna med din byrå eller IT-avdelning, och ser till att inget faller mellan stolarna i projekten.

Support ingår gratis

Hos oss har du tillgång till våra duktiga tekniker när du behöver hjälp. Det kostar ingenting extra och vi hjälper dig gärna.

Här är vi