Om Cloudnet

Cloudnet började som ett hobbyprojekt för att hosta egna och vänners webbsiter i början av 2000-talet. 2010 startade verksamheten officiellt under namnet Cloudnet och har sedan dess vuxit till att bli Sveriges största Managed Hosting-företag som enbart jobbar med Linux.

Redan från starten har vår vision varit att leverera en tjänst som uppfyller utvecklares krav på flexibilitet och avancerade funktioner, men också passar personer utan teknikkunskaper som behöver problemfri hosting.

Vi som jobbar på Cloudnet älskar teknik, men vi gillar också att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi tycker det är kul när du hör av dig och ber om råd, och ännu trevligare om du kommer och hälsar på oss i Sundbyberg.

Vår kunskap är din trygghet

Alla våra tekniker har lång erfarenhet av Linux och systemadministration. Med den erfarenheten kan vi snabbt hitta de bästa lösningarna för just dina behov!

Upplev vår service

Vi är glada när du är glad. Cloudnet samarbetar mer än gärna med din byrå eller IT-avdelning, och ser till att inget faller mellan stolarna i projekten.

Vi tror inte på inlåsning

Vår ambition är att du uppskattar vårt samarbete och höga prestanda. Därför behöver vi ingen bindningstid på våra tjänster.

Här är vi